cloud forpartners

AVR IoT Energia és Információ Menedzsment Megoldás a Felhőben


Microsoft Azure Cloud segítségével a legkorszerűbb megoldást adjuk a gépsorok üzemeltetéséhez.

logoMS2


DEMO    Belépés az AVR-be

5

Akár öt évente egy új gyártósor árát tudjuk megtakarítani.
cloud fast

Gyors és gördülékeny beüzemelés - Nem szükséges szoftver telepítés

Akár 10 perc alatt konfigurálható az IoT hub és az integrálási idő is kevesebb lehet, mint 5 perc. Kivitelező partnereink, rendszerintegrátoraink részére a könnyű és gyors munkavégzés lehetőségét biztosítja.


Technikai és üzleti támogatás

Felkészült, tapasztalattal rendelkező csapatunk áll rendelkezésére bármilyen probléma, kérdés merülne fel. A kivitelezésnél és a probléma megelőzés/ elhárítás esetében is van lehetőség technikai támogatás igénylésére. Partnereinkkel (rendszer integrátorok, energetikai tanácsadók, auditorok stb.) szoros kapcsolatot ápolunk a közös üzleti sikerek elérésének érdekében.

cloud support
cloud energyiso

Igénykövető megoldás

Termékünket a magyar és a nemzetközi igények figyelembevételével fejlesztjük, törekszünk az innovatív funkciók beépítésére. Megoldási eszköz olyan felhasználók részére, akik törekszenek a következőkre: ISO 50001, kötelező villamos almérés, energetikai auditok.
Ön bátran ajánlhatja ügyfelei részére, hiszen mind referenciáink, mind elismertségünk és egyéb partnereink elégedettsége a garancia.
Tekintse meg az AVR IoT termékelőnyeit.Győződjön meg rendszerünk hatékonyságáról:

Ingyenes projekt konzultáció

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.